A apărut noua carte a mediatorului Dana Barbu

După o muncă de mai bine de doi ani, cartea mediatorului Dana Barbu – ”E timpul pentru mediere”  – a fost publicată la editura Integral. Poate fi găsită în librării sau comandată aici: https://eintegral.ro/

Cu scopul de a intensifica alfabetizarea relațională, cartea evidențiază aspectele ce o validează ca metodă de soluționare a conflictelor perfect adaptată acestor timpuri.

Noutatea adusă de această lucrare este dată de nota personală imprimată de mediatorul Dana Barbu, dar și de încercarea de a fi cât mai aproape de zona de concret a profesiei, inclusiv prin exemplele din realitate – oferite la explicarea diverselor tipuri de mediere. Astfel , se poate afla cum cântăreața britanică Adele sau actorii americani Jennifer Garner și Ben Affleck au apelat la mediere pentru a-și clarifica aspectele legate de situația conflictuală creată prin divorț.

Cartea este scrisă atât pentru cei deschiși noului, dornici să aibă o idee clară despre cum medierea, o procedură relativ nouă, le poate aduce beneficii în soluționarea unei dispute, cât și pentru cei ce ies mai greu din zona de confort pentru că doar prin accesul la informație se poate ajunge la cunoaștere și înțelegere.