Obtineti rezultatul cu care va simtiti confortabil!

Evitați instanța. Evitați taxele legale. Evitați un rezultat impus!

Aveti un conflict peste care nu puteti sa treceti? Acasa, la serviciu sau in comunitatea in care traiti? Trebuie sa-i puneti capat, dar nu mai reusiti sa comunicati cu cel aflat in conflict? Supararea este mare si situatia trebuie sa inceteze? Tineti la puterea dvs. de decizie? Sunteti angajat sa va implicati in gasirea unei solutii? Daca ati raspuns afirmativ la aceste intrebari, atunci medierea este solutia potrivita pentru dvs.!

În mediere sunteti auzit si se tine cont de ce va doriti! În mediere vi se oferă o voce pentru a vă împărtăși preocupările, gândurile și explicatiile, iar apoi posibilitatea de a lua decizii cu privire la modul de a îmbunătăți lucrurile, toate acestea petrecandu-se sub atentia si grija mediatorului.

Mediatorul reprezinta elementul de legatura și suportul profesional care va ajută, atat pe dvs. cat si pe cel cu care va aflati in disputa, să gânditi creativ și deschis despre cum să înaintati.

Există întotdeauna timp să vă combateți diferențele într-o sală de judecată, dar de ce să nu încercați să le discutati mai întâi?

Statisticile confirmă avantajele încercării de a ajunge la un acord prin mediere. Procesul de mediere este: confidențial, mai rapid, mai flexibil, mai puțin costisitor și oferă un rezultat mai bun decât calea judiciară tradițională.

Va asteptam cu drag sa va ascultam pentru ca apoi sa va putem oferi informatiile necesare si sa va sustinem in gasirea rezolvarii potrivite!