Păstrați puterea de decizie!

O situație de acasă ori de la serviciu devine prea tensionată? Vă aflați deja într-o dispută contractuală? Angajatorul dvs. vă încalcă drepturile? Angajatul dvs. nu-și îndeplinește sarcinile? Partenerul, colaboratorul, furnizorul sau clientul dvs. nu-și respectă responsabilitățile asumate?

Ați vorbit, ați ascultat, ati argumentat, ați primit explicații și totuși lucrurile merg din rău în mai rau încât situația a devenit de nesuportat? Știți că trebuie să faceți ceva pentru a-i pune capăt, însă nu mai aveți nici chef, nici nerv să purtați discuții care nu aduc niciun rezultat . Singura soluție rămasă pare a fi instanța de judecată…

Noi vă spunem că nu este așa! Lăsați mediatorul să preia controlul modului de a discuta și de a interacționa astfel încât dumneavoastră să vă rămână puterea deciziei soluției!

Nu lăsați conflictul să vă facă să renuntați la puterea de a decide pentru dvs. sau compania dvs.!

Contactati-ne!

Lăsați-ne să vă spijinim în dificila și încurcata situație a unui conflict din care să puteți ieși cu o soluție care să vă mulțumească într-un timp rezonabil și limitând la minimul posibil emoțiile negative. În funcție de conflictul cu care vă confruntați, vom gândi un plan adaptat la context și la cei implicați.

Ne puteți trimite un e-mail la office@db-mediators.ro . Vă rugăm să includeți o scurtă descriere a situației actuale.

Ne puteți contacta și telefonic sau pe WattsApp la nr. de tel. 0772 270 082.