Sustinem medierile alaturi de avocati!

Ca avocat, va doriti sa reusiti cea mai buna optiune pentru clientul dvs. de a iesi dintr-o disputa sau de a preintampina un conflict.

Intr-o mediere munca dumneavoastra va ramane la fel de grea, poate chiar mai complicata decat intr-un proces, deoarece va trebui sa va informati permanent clientul, sa-l sfatuiti si sa-l ghidati, de cele mai multe ori dumneavoastra fiind cel care trebui sa sustineti punctul de vedere al clientului in timpul medierii insa, spre deosebire de un proces, unde in ciuda muncii depuse pentru client puteti trai dezamagirea de a-i explica ca totul a fost in zadar, solutia judecatorului fiind defavorabila clientului dvs., in mediere aveti certitudinea ca munca dvs. nu este in van: clientul dvs. nu va pleca nemultumit!

Dintr-un proces clientul dvs. poate iesi invingator, dar, la fel de bine, poate iesi si invins! Dintr-o mediere clientul dumneavoastra va iesi intotdeauna multumit!

 

Mediatorul nostru este absolvent de drept in cadrul Universitatii Bucuresti, urmand in acelasi timp si cursuri cu profesori de la Sorbona. Cunoaste litera legii, dar, venind cu o altfel de perspectiva din afara zonei  de avocatura, ofera un spijin real in gasirea de modalitati proaspete, inovatoare, intotdeauna centrate pe nevoile clientului de punere in aplicare a spiritului ei.

Intelegem  munca avocatului si stim sa oferim cadrul adecvat pentru ca aceasta sa-i aduca satisfactie, iar clientului multumire.

Vorbim aceeasi limba si oferim spatiu, timp si  suport pentru ca munca dvs. sa poata fi inteleasa de client si sa poata da roade.

 

Desi medierea se poate face si fara prezenta avocatilor,  deoarece lucram in interesul clientilor nostri, le sugeram mereu sa fie insotiti de avocati in medieri. Avocatul intelege foarte bine realitatea faptelor si-i poate expune clientului ce inseamna un Acord bun corelat la situatia conflictuala. Avocatul stie cat s-ar putea obtine daca decizia ar fi lasata in mana unei a treia parti – judecatorul si-si poate sfatui clientul realist, de multe ori, in pofida emotiilor personale ale clientului, si in acelasi timp intelege si pierderile colaterale de timp, bani si consum nervos pe care un proces le-ar aduce clientului sau.

Colaboram cu avocati si suntem deschisi unor noi colaborari. Consideram ca medierea si avocatura sunt doua profesii care imbinate nu fac decat sa creasca satisfactia clientului!