Lasati-ne sa va facem conflictul mai usor!

Intrebari frecvente

Cine suntem

Suntem un birou de mediere din România înființat în 2012, cu scopul de a ajuta la rezolvarea și tratarea litigiilor locale și transfrontaliere într-un mod unic și orientat către client. Fondatorul acestuia este mediatorul jurist Dana Barbu.

Rezolvăm cu succes conflictele la nivel individual și de afaceri, juridice și extrajudiciare printr-o combinație de pregătire solidă, muncă de colaborare și soluții creative.

Obiectivul nostru este să lucrăm în interesul clienților noștri. Sistemul nostru unic orientat către client oferă pachete de servicii integrate, abordări si rezolvări personalizate, precum și un cadru flexibil.

Povestea noastra

Povestea noastra incepe de la un adevar incontestabil: Conflictul este inevitabil! Intr-o lume tot mai divizata conflictul devine o constanta: atat la nivel personal (in relatiile cu familia, prietenii, vecinii, locul de munca, scoala copiilor, clinica unde ne facem analizale sau interventiile medicala, magazinul de unde ne achizitionam cele necesare), cat si la nivel de bussines (in relatiile cu parteneri de afaceri, cu furnizori, cu clienti sau cu proprii angajati).

Lucrurile sunt intr-o continua si accelerata schimbare ceea ce face ca si modul de intelegere a dinamicii conflictului sa se modifice, iar modalitatile de a-i pune capat sa prinda valente diferite. Oamenii incep sa inteleaga cat de ineficienta este mentinerea unui conflict si cat de daunatoare este atat la nivel financiar, cat si la nivel emotional, relational, de cresterea personala sau la nivel de productivitate a angajatilor ori de crestere unui bussines.

Avand la indemnana atata informatie, oamenii inteleg importanta solutionarii unui conflict prin mijloace pasnice, confidentiale, orientate spre rezultat. Cand partile conflictului nu mai reusesc singure sa darame zidurile construite de refuzul comunicarii directe, dar cand dorinta de rezolvare exista cu obiectivul de a iesi din conflict obtinand un rezultat satisfacator, atunci intervenim noi. Lasati instanta de judecata ca o ultima solutie: implica prea multe pierderi (timp, bani, consum nervos) chiar si in cazului unui castig. In cazul unei infrangeri pierderile sunt nemasurabile (solutie nefavorabila, timp, bani, consum nervos).

Avand in prim plan nevoile clientilor, am dezvoltat un sistem care tine pasul cu timpurile si cerintele legale. Astfel, in cadrul biroul nostru am gandit pachete integrate de servicii care pot acopri toate necesitatile clientilor (avem colaborari cu avocati si notari pentru a putea oferi putere executorie Acordului de mediere fara sa mai fie nevoie de cautari si drumuri de facut), urmarim ce se petrece cu clientii nostri chiar și după mediere prin monitorizare post-mediere, oferim flexibilitate in lucrul cu clienii nostri, atat ca program de lucru, cat si ca locatii pentru a raspunde oricaror nevoi ale clientilor nostri.

A new release by mediator Dana Barbu at EuropeBooks publishing house - IT'S TIME FOR MEDIATION More details in News
close