Oricat de mare ar fi distanta, noi putem!

Conflictul este inevitabil in orice relatie interumana sau de afaceri! In conditiile globalizarii, legaturile transfrontaliere devin din ce in ce mai numeroare idiferent ca vorbim de legaturi de familie, de munca sau de afaceri ceea ce face ca si conflictele transfrontaliere sa fie din ce in ce mai multe.

Rezolvarea conflictelor a fost pentru mult timp apanajul instantelor de judecata, insa pentru conflictele transfrontaliere instanta este foarte putin eficenta. In conditiile unei piete globale competitive, timpul, cheltuielile și consecințele nefavorabile ale activității litigiilor tradiționale reprezinta riscuri prea mari pe care tot mai putine companii si indivizi sunt dispusi sa si le asume. In conditiile unui conflict ce implica parti aflate in tari diferite aceste riscuri sunt cu atat mai mari.

Litigiile într-o altă țară în cadrul unui sistem juridic diferit și, eventual, într-o limbă străină, sunt neatractive, chiar înainte de considerente de timp si cheltuieli, și din cauza dificultăților practice de aplicare a unei hotărâri judecătorești de peste hotare. În prezent nu există un tratat internațional larg acceptat pentru executarea hotărârilor judecătorești, reducând astfel valoarea hotărârii la un litigant de succes. Posibilitatea reală ca o hotărâre să nu poată fi executată este, pentru mulți, un risc inacceptabil.  O modalitate de a atenua acest risc este medierea, modalitatea de solutionare a conflictelor in mod amiabil astfel ca odata ajunsi la un acord acesta va fi pus in executare prin vointa partilor fara sa fie nevoie de actiunea vreunei entitati externe cauzei.

In conditiile globalizarii si eliminarii barierelor create de distante prin aparitia internetului, atat companiile, cat si indivizii sunt in cautare de solutii rapide, eficiente si cu rezultate pe care sa le poata controla. Iata practic definitia a ceea ce va oferim noi.

Lasati-ne sa va fim sprijin in cautarea rezolvarii disputei dvs. si impreuna o vom gasi cu perseverenta, intelegere si profesionalism oricat de mare ar fi distanta…geografic sau conceptual!