Ne reinnoim!

Dupa luni intregi de munca intensa si constanta de regandire strategica a dezvoltarii noastre ce face parte dintr-un proces inițiat în vara anului 2019, astazi, 1 decembrie 2019, dam startul procesului de implementare a noii noastre identițăți care ne dorim să reflecte viziunea noastra.

Ca parte a punerii în practică a acestei viziuni, avem o noua adresa de site si noua prezentare menita sa ilustreze atentia la detalii si cautarea esentei, incredere in mediere si orientare catre client, dinamism si implicare.

Sigla noastra reprezinta o metamorfoza a medierii asa cum o vedem noi: doua romburi cu esente diferite (violet si portocaliu) care au in comun un mic romb, adica potentialul unei conexiuni. Cu rabdare, atentie la detalii si intelegerea esentei, conexiunea poate fi gasita caci, nu-i asa, in orice violet exista rosu asa cum portocaliu fara rosu nu ar exista.

Odata cu schimbarile de imagine, am aplicat si modificari de substanta, avand in vedere toate modificarile legislative aparute in ultimii ani cu privire la mediere, dar si evolutia lumii care se indreapta tot mai grabit spre digitalizare si inteligenta articifiala.  Ofertele noastre au fost regandite atat in cee ace priveste serviciile incluse, cat si modalitatile de a realizare medierile, toate pentru a servi cat mai bine necesitatile clientilor si pentru a fi adecvate schimbarilor pe care le traim. Am gandit servicii integrate si pachete orientate catre client. Am creat 3 divizii: individual, business si international si , pastrand aria de activitati din care poate proveni un conflict, am gandit 3 directii de mediere: civil si comercial, munca si familie.

Clientii nostri au inceput deja sa beneficieze de schimbarile prin care trecem si feedback-ul este asa cum ne-am dorit cand am gandit aceste modificari. Va asteptam si pe voi!