Mai aveti putina incredere!

O situatie de acasa ori de la serviciu devine prea tensionata? Va aflati deja intr-o disputa contractuala? Angajatorul dvs. va incalca drepturile? Angajatul dvs. nu-si respecta obligatiile? Partenerul, colaboratorul, furnizorul sau clientul dvs. nu-si respecta responsabilitatile asumate? Ati vorbit, ati ascultat, ati argumentat, ati primit explicatii si totusi lucrurile merg din rau in mai rau incat situatia a devenit de nesuportat. Stiti ca trebuie sa faceti ceva pentru a-i pune capat. Totusi, nu mai aveti nici chef, nici nerv sa discutati…parca singura solutie a ramas instanta de judecata…

Indiferent daca exista deja o cauza pe rolul instantei sau nu, noi va spunem:

Nu lasati conflictul sa va faca sa renuntati la puterea de a decide pentru dvs. sau compania dvs.!

Mai aveti putina incredere!

Contactati-ne!

Lasati-ne sa va spijinim in dificila si incurcata situatie a unui conflict din care sa puteti iesi cu o solutie care sa va multumeasca intr-un timp rezonabil si limitand la minimul posibil emotiile negative. Povestiti-ne situatia dvs. si va vom contacta pentru a va propune un plan.

Faceți clic pe linkurile de mai jos pentru a completa un formular simplu pentru a indica dacă doriți să ne consultați sau să ne implicați în cazul dumneavoastră.

  • Individuals Inquiry Form se adresează celor care doresc să discute despre conflictele legate de locul de muncă sau de viața personală și familială.
  • Societatile comerciala si ONG-urile ar trebui să folosească Business Inquiry Form.
  • Consilierii juridici și avocații ne pot contacta utilizând Lawyers Inquiry Form.

Dacă doriți, ne puteți trimite un e-mail la office@db-mediators.ro . Vă rugăm să includeți o scurtă descriere a situației actuale.